tisdag, juni 17, 2008

Konsten att få in Dolly Parton i Svenska kyrkan...

Jag kan ha varit rekordtrött igår morse när jag for hem efter jobbet. Alldeles yr var jag. Det berodde väl iofs troligtvis på lågt blodtryck, men ändå. Jag var nöjd över min korta väg hem iaf, kan jag säga. Sen spenderade jag större delen av dagen med att vara trött, sova eller halvdåsa som vilken katt som helst. Vaknade som vanligt för tidigt av att telefonen ringde, så resten blev lite rubbat också. Snart ska jag återgå till det vanliga och våga stänga av ljudet. Jag har levt i två månader med mobilen nästan fastopererad på mig, det måste jag nog sluta med. Men omständigheterna har varit såna.

Dagens mål är att diska och städa lite här, samt att besluta vilka psalmer som ska spelas på begravningen. Det sistnämnda är inte helt enkelt faktiskt. Varför jag sitter med det? Ja, tydligen är jag den enda med en psalmbok hemma och som dessutom känner till några psalmer överhuvudtaget. Efter alldeles för många söndagar i kyrkan som tonåring (jag sjöng i kyrkokör) minns jag i vissa fall till och med psalmnumren.. Dessutom ska det bestämmas ett par låtar som in- resp utgångsmusik utifrån det som pappa tyckte om. Vilken country-låt passar på kyrkoorgel? Ja, det kan man undra. Men det ska jag försöka få till idag.

Skulle egentligen hunnit med att umgås med Anna också, men jag har varit lite seg i starten idag så det får väl bli senare i veckan.

Inga kommentarer: