lördag, augusti 25, 2007

Film är bäst på bio?

Ah, helg. And back to work. Lite segt, ska erkännas. Hade en ovanligt lugn natt, och borde egentligen inte klaga, men tiden gick långsamt och jag blev trött. Man vill som ha lite att göra, utan att för den delen behöva slåss med någon.

Bredbandsarbetet fortsätter i byn under helgen. Det som ska göras för hand måste vara klart på måndag morgon då grävmaskinen är tillbaka. Såg lite illa ut när jag körde hem i tokregn i morse, men det har klarnat upp under dagen och nu skiner solen ganska mycket. Lite trist att inte kunna hjälpa till, men Mattias är med för vår del så det kanske är jämnt. Känns lite surt på jämställdhetsfronten bara, att det är så mycket män. Kanske jag orkar upp en stund imorgon eftermiddag istället.

Martina Haags bok har blivit film. Jag läste ju den på väg hem från nåt styrelsemöte i Sthlm tidigare i år och den var ju rätt ok. Underhållande men inte någon större litterär upplevelse. Jag tror att jag tillhör den (minoritet- ?) gruppen som inte jublar över allt som Hannes Holm och Måns Herngren gör. Har lite svårt för den här kändisvurmen som alltid finns med i deras filmer. Som nån filmad variant av Se och Hör. Varför är det så kul med kändisar som spelar sig själva? Ja, jag kanske bara inte fattar det. Men jag tycker att det kanske var kul första gången, nu kanske de kan prova något annat? Iofs passar konceptet ihop med boken ganska bra så.. Ja, jag kanske inte borde se den på bio.

Men jag är sugen på att gå på bio. Kan det inte gå nåt kul/bra/spännande snart?

Inga kommentarer: