onsdag, augusti 15, 2007

Ansiktsbok och filmfunderingar

Joakim nämnde det när han var på besök, och Gusten tycks ha varit medveten om det en tid. Hm, jaja, tänkte jag. Men nu när det talades om det på radion också blev jag ju tvungen att kolla... =) Jag pratar om en ny sorts community (?); Facebook. Har bara i all hast kikat på det nu på morgonen, och har inte greppat dess storhet än, men får det säkert förklarat för mig snart. Man måste ju hänga med innan man möglar igen, som alla 40+ brukar säga...

Back in adultworld har vi med vuxenpoäng nog att ha ICA-kort fått möjlighet att gå billigt på bio. Det plus de två biljetterna jag fick av Anna-Karin efter min lilla datorinsats tidigare i år, gör att även då pengarna börjar tryta redan så skulle jag/vi åtminstone kunna gå på bio. Vet inte vad som är värt att ses egentligen. Funderade på Simpsons, men vill man se den på bio? En arbetskamrat hade sett "På smällen" (fånigt namn, orkar inte kolla vad den heter på eng) och gillat den. Men jag är lite skeptisk. Kanske Transformers. Hm..vet inte. Snålheten tränger på, jag vill inte lägga gratisbiljetter på halvbraiga filmer.

Jag borde såklart se Tatuerad Torso, som Joakims lillasyster är rekvisitör på. Cissi, med världens koolaste jobb. Nästan iaf. Saknar Cissi. Får fara till Gbg och hälsa på kanske. När jag blir rik. Man kan se vad hon har gjort mer här och här.

Nä, sova nu.

Inga kommentarer: