tisdag, augusti 28, 2007

Update

Storm och skyfall i Umeå-regionen igår och idag. Det regnade så kraftigt inatt att jag trodde taket höll på att fara in. Och så blixtrade det och mullrade lite dovt utanför fönstret. Lite mysigt, lite småläskigt. Vi kröp ner under täcket med ett gäng kattor och tittade på säsong tre av Arrested Development, som är helt vrickad. Det finns ungefär tusen filmer jag vill och/eller borde se, men jag måste skaffa ett gäng av dem först. Det börjar kännas filmväder ute, och det är ungefär så mycket jag känner att jag har ork och lust till just nu.

Idag är jag något piggare än igår. Kände mig helt däckad. Vaknade halv fyra med väckarklockan i ena handen och mobilen i den andra. På riktigt, jag höll verkligen i dem. Kändes lite förvirrat att vakna så. Antagligen hade jag försökt få tyst på något oljud för mobilen hade ett missat samtal och klockan hade ringt. Den första lugna natten på jobbet betalade tillbaka sig med två nätter då jag tror jag småsprang i tio timmar i sträck. Och fick min fot kissad på. Lovely.

Universitetet borde väl börja snart? Jag har fått exakt nada papper om när jag ska börja, inga scheman, inga litteraturlistor, ingenting! De kanske inte vill att jag ska gå där... Måste kolla upp det idag. Måste också till stan och handla mat och ett album till hyresgästens present. Fick chockerande låg lön den här månaden, vilket var hemskt olägligt. Fast jag vet inte när det skulle vara lägligt iofs...

Inga kommentarer: