fredag, augusti 17, 2007

I väntan på höstens seriestarter...

Det går verkligen en uppsjö av serier på tv, jag ser typ none av dem. När vi bodde i stan följde jag ett par, men med mina arbetstider och då vi bara får in två kanaler (SVT2 och TV4) så har jag lagt ner det. Följer det som är bra via nätet istället. Men det talas om att skaffa box här så det kanske blir det när det analoga stängs av nu i september. Jag har inte ens idats kolla vad man får för kanaler då.

Kan iaf tipsa om ett par bra siter på nätet där du kan följa dina favvoserier; både aktuella som äldre, via sidor som streamar dem. Inte olagligt för dig som tittar. Du hittar en sida här och en annan här. Den senare har även dokumentärer och lite annat. Nackdelen mot att själv ta hem är att det inte alltid finns alla avsnitt, och att det kan vara blandad kvalité, men om man bara vill slötitta fungerar det fint. Tittade på gamla avsnitt av Sex and the city och Vänner igår.

När tipsar-Sara ändå är igång kan jag nämna tv.com, seriernas IMDB, som en bra sida för att hålla koll på när nya avsnitt sänds, nya intressanta serier att kolla in etc. Inte helt fel. Såg att Scrubs inte börjar igen förrän i slutet av oktober och att the Riches, min nya favvoserie, kanske inte börjar igen förrän i början av nästa år (!!). Men, jag ligger långt efter av Heroes och nästan en säsong efter av Love my way, den supertragiska australiensiska serien som man blir hyperdeppad av, men som samtidigt är väldigt bra. Jag får väl börja på säsong tre när jag känner mig stark... Funderar på att se Rescue me från början också. Denis Leary är kanske motsatsen till Eddie Izzard, både vad gäller skådespel och stand up men jag gillar honom skarpt.
Jag skulle kunna tillbringa all min lediga (?) tid framför datorn alltså... But that's not gonna happen, I think. I vart fall inte så länge mitt beroende av WoW består...

Annars, i väntan på seriestarterna kan ni följa detta på youtube, en kul seriesatir:


4 kommentarer:

Anonym sa...

Annars är Miro (tidigare Democracy Player) en rätt bra applikation. Open Source och finns för MAC OSX, Windows och Linux , går förmodligen att knepa igång på Sun solaris, bsd mflr om man vill också.
Med den får du enkelt tillgång till en massa strömmade media.

Sara sa...

Se där, fler exempel. Får testa den med. Thank you =)

Nika sa...

Sen måste du ju se Psych också, den är ju så rolig!

Sara sa...

Ok, Psych is on my list!