måndag, augusti 06, 2007

Borde gå och sova men går på tomgång i hjärnan...

Usch, 31 timmar jobb på en helg och bara knappt 10 timmars sömn på samma tid gör att jag känner mig lite mör. Sista natten var ganska lugn, vilket jag är tacksam för, för jag var ganska trött. De två första var det inte nämligen. Har suttit med en vikarie som jobbat ganska länge hos oss på loven nu och som jag trivs ganska bra med. Rätt skönt att jobba med någon i sin egen ålder ibland också, även om jag gillar mina ordinarie nästan-pensionerade arbetskamrater. Det visade det sig att han liksom jag var lite butter över att våra respektive satt hemma och "levlade" i WoW medans vi satt där hela nätterna... Humor.. Men vi kunde utbyta lite WoW-erfarenheter i vart fall och så försökte vi se lite film.
Så i lördags såg vi Silent Hill, en skräckis som bygger på ett dataspel. Den var okej. Nu såg vi den förvisso mestadels i 10-20-minutersintervaller eftersom det rörde sig en massa på min avdelning så tidvis var det svårt att hänga med fullt, men den var nog i sig lite skum och halvsvår att greppa. Vi såg också Crank i helgen, en väldigt bra film som jag rekommenderar varmt. Den var kul, rapp och rätt spännande. Sjuk humor med bra slut. Kan det bli bättre? Nej, den måste ni se.
Inatt såg vi The Prestige som också var väldigt bra. Den har lite svängar så man får nog ännu mer ut av den om man ser den i ett stycke och inte med en massa pauser, som det blev inatt då.

Se där, lite filmtips på morgonkvisten. Nu ska jag försöka sova lite.

Inga kommentarer: