onsdag, augusti 29, 2007

"It's the rebels, sir. They're here"

Onsdag, dags att jobba igen. Två nätter sedan ledig över helgen. Och då flyttar vår hyresgäst och vi måste tömma och städa ut huset innan nästa flyttar in på måndag. Jag har en förhoppning om att vi ska hinna något annat också. Min önskan om bio kvarstår, även om det ännu inte finns något jag supergärna vill se. Men vem vet, det kanske kommer intressanta premiärer till helgen?

Igår tokregn, idag sol och alldeles stilla ute. Lite kyligt, men det är helt okej för mig. Håller på och tvättar och tänkte ta en promenad när den är uthängd sen. Var ganska produktiv igår trots allt. Tokhandlade på coop, shoppade fotoalbum på stan, kom ihåg brorsdotter som fyllde 12 år, diskade, svarade på mejl m.m. Kanske inte låter så mycket men det känns så. Har lite uppförsbacke just nu och det börjar kännas tungt att ta tag i saker. Blödde näsblod efter frukost idag dessutom. Andra gången sen i måndags. Skumt. Kanske kroppens sätt att be mig gömma mig under täcket...och äta spenat? Ja, jag vet inte.

Har skickat iväg 92 bilder för utskrift till Proprint i stan. Ett labb att rekommendera. Lite dyrt kanske, men utskrifterna blir nästan nästan alltid perfekta. Jag hoppas att vi av de bilderna ska kunna få ihop ett fint album som minne från Ratan till vår hyresgäst som flyttar. Han har bott här 12 år, tror jag, och jag förstår att han är lite vemodig. En bild saknas dock; en bild på mig och Mattias. Det existerar i stort sett inga såna och det kanske vore trevligt att ha med? Får se om vi hinner krocka här ikväll innan jag far till jobbet så att jag kan ordna det.

Inga kommentarer: