måndag, augusti 06, 2007

Happy birthday to me

Jo, jag fyllde år igår. En mycket stillsam och kanske vuxen födelsedag blev det, med en enda men ack så vuxen present (tyg till nya köksstolsdynor från svärföräldrarna). Och Joakim glömde bort mig, vilket nästan gjorde mig lite glad, coz now we're even. Sen att jag var snäll och påtalade det inatt kl 0.05 är en annan sak... =)

Nä, jag har ju jobbat hela helgen så det var som inte riktigt läge att planera något. Så det var mest sova som skedde igår. Mattias ringde på jobbet på natten strax efter tolv och grattade, och så fick jag en del grattis-sms under dagen vilket gjorde mig glad. Under tiden som jag sov blev vi dessutom inbjudna till Mattias föräldrar på middag, vilket jag kanske egentligen hade velat tacka nej till, men när jag vaknade var det bestämt och det var faktiskt väldigt trivsamt även om jag var trött.

Idag ska vi ev ha lite mer Sara-firande, Mattias och jag, om jag orkar när jag sovit ett tag. Känner att jag allt har lite behov av lite ego-Sara-tid, att få lite uppskattning och att nån tycker om mig. Känns lite lågt på den fronten annars. Inte så att jag vill ha en massa presenter, utan bara lite trevligt Sara-firande. Lite boost på ett soft sätt. Ego va? Ja, men det får väl vara så då.

Inga kommentarer: