torsdag, augusti 03, 2006

Superman returns

Har varit på Superman returns, med Mattias och hans vänner Andreas, Jenny och Björn. Den var helt okej, en film man nog ska se på bio. Inte så värst många överraskningar kanske, men funkar bra som underhållning. Jag skulle nog dock ha velat vara med i själva rollbesättandet (casting, heter det så?).

Kevin Spacey var lysande (of course) i rollen som Lex Luthor. Kvinnan som spelade hans "Kitty" var helt okej. Stålmannen himself har jag inte heller några synpunkter på, annat än att jag tycker att det var fånigt att man skalade ner hans "paket" för att inte distrahera tittarna. FÅNIGT! Och gav kanske ett än större fokus på det än vad som annars hade blivit.

Lois Lane kommer jag ihåg som en tuff lite annorlunda tjej som inte gillar att göra som hon blir tillsagd. I filmen hade hon nu gift sig och fått barn och därmed blivit ganska tråkig. En vassare Lois (kan tänka mig exv Courtney Cox?) hade jag velat se. Kate Bosworth gjorde rollen bra som den var skriven, men jag tycker att det var trist att hon var så mycket "mes-mamma" hela tiden. Måste man vara det? Kan man inte både vara uppkäftig kavat-tjej och mamma samtidigt?

Dessutom hade jag velat se min favorit Giovanni Ribisi som Jimmy. Han hade varit perfekt.

Annars: Glöm inte att rösta på Fi på svt Västerbottens hemsida

2 kommentarer:

Nika sa...

Giovanni och Courtney! Du din lilla Friends-galning där!

Jag måste också gå och se Supermannen, man går på bio för lite, det måste jag styra upp!

Sara sa...

Du kommer se hur självklara de hade varit i rollerna om du ser den... =)

Ja det ÄR kul att gå på bio, även om det är tokigt dyrt. Man borde skaffa såna där rabattkort etc. Näta film jag vill se, som inte säkert måste vara bra, är Break up.

Friends-galning som man är..