söndag, augusti 06, 2006

Avhållsamhet hörrni

Läste en artikel av en Roland E Andersson i Expressen för ett par dagar sedan. Idag såg jag i en av de Sverigedemokratiska bloggarna jag bevakar att man hyllar denna. Artikeln går mer eller mindre ut på att Sverige måste börja predika avhållsamhet i annat fall kommer vi att drabbas av en hiv-epidemi liknande den i Afrika. I artikeln nämns, utan källhänvisning, att 38% (!!!) av alla svenska män i fasta förhållanden har haf ett eller flera parallella förhållanden vid sidan av det "huvudsakliga". Tjena. Nästan hälften alltså?

Ni måste nästan läsa båda artiklarna. Svensk sexualmoralism när den är som bäst. Gillar skrivelser som "tillfredställa sina djuriska lustar" eller "kortsiktig njutning eller förströelse" som man varnar för på de båda ställena.

Huga.

1 kommentar:

Anonym sa...

ja, jisses!!!
Jag är övertygad om att den bästa effekten ett avhållsammare samhälle skulle ha var att risken för att avla töcke toka skulle minska.
Skulle tro att de 38%:en kommer från någon undersökning som någon av kvällsblaskorna gjort eller hans egna slutsatser(;-)) efter ett allt för idogt "läsande" av Fibban å Lektyr.

Blivande Medarbetarvetaren...