söndag, februari 07, 2016

Shetland (2013)

Jag kan ha tjatat om det förut, men visst ser ni Shetland (2013)? Tredje säsongen visas på fredagskvällar på SVT just nu och det är olidligt spännande. Utöver det ruggigt charmigt på nåt vis, jag blir alldeles sugen på att fara till Shetland även om det egentligen mest verkar vara långdragen (vacker) landsbygd och lurigt, mordbenäget folk som bor där. Och på tal om charm så är det förstås omöjligt för en ginger-fantast som undertecknad att inte tycka att Douglas Henshall bidrar med en hel del av den varan (om än en något halvbister sådan). Hans kollega "Tosh" (Alison O'Donnell) är å andra sidan också en del av det som gör serien så sevärd. Så gillar du kriminalserier á la UK så är det bara att bänka sig!

6 kommentarer:

Anna Eriksson sa...

Skriver under på den.

Iréne JB sa...

Kanske är något för mej som redan är sugen på Skottlandsbesök. Finns ju fina heder och wiskey förutom eventuellt mordbenäget folk ;)

Iréne JB sa...

Åhum, läste Skotland i stället för Shetland. Några bokstäver är ju i alla fall samma..

Sara sa...

Vill minnas att Shetland tillhör Skottland så helt fel var du ju inte faktiskt! De är rätt mycket i Glasgow också för den delen... :)

Anonym sa...

Testar openid och sedan vill jag bara säga: Tack för tipset. Har ju sett Shetland innan men missat att det börjat igen så den får jag kolla in.

Sara sa...

Gör det! Alla säsonger är bra men tredje kan vara den mest spännande...