måndag, februari 08, 2016

Måndagströttma

Jösses, måndagströttheten har nästan slagit ut mig i eftermiddag. Jag skulle egentligen hålla i en heldagsutbildning med en personalgrupp men var tydligen effektiv så jag kunde återvända till kontoret ett par timmar tidigt. Sen några telefonsamtal, svara på högen med mejl (imponerande många som hinner trilla in under 5 timmar...) och en genomgång med rehabhandläggaren innan jag halkade mig ut över parkeringen (det är på riktigt ishalka över hela länet idag) och for hem, via pelletsinköp och mathandling. Puh!

Nu har jag kickat igång pannan, utfodrat hungriga svansar, lagat mat, ätit sagda mat, startat diskmaskinen och stoppat i mig en hel semla, vilket jag ångrar en del nu. Gjort är gjort (den var fö väldigt god) och allt jag egentligen bryr mig om nu är att ställa mig i duschen och sen lägga mig under täcket och somna framför "8 out of 10 cats" på youtube.

Ytterligare en överplanerad vecka med möten i stort sett från 8-17 varje dag. Snudd på. Men det är bara att köra, så länge jag har fart är det bara roligt, det är på kvällen som jag däckar som en säl och inte orkar få ut något produktivt av. Nästa vecka ser betydligt bättre ut. Så är mitt jobb och det är väl en del av charmen. Så nu kör vi! Fast först dusch och sömn alltså...


Inga kommentarer: