onsdag, februari 24, 2016

Hostmarodören

Hängig vecka den här veckan. Whiskyrösten är något lite bättre men istället hostar jag en hel del och har ont i bröstkorgen. Inte sjuk nog för att vara hemma men inte heller frisk. Gnäll, med andra ord. Men jag känner mig hängig i övrigt också, inte alls på humör. Det hör ihop förstås. Som lite tråkig vecka, på nåt vis. Och trött vecka. Förhoppningsvis blir det piggare nästa vecka.

För ljusare blir det helt klart. Jag använder aldrig helljusen på mornarna längre, vilket känns lite skönt. Det känns piggare att stiga ut genom dörren och mötas av ljuset, helt klart. Men på kvällarna på vägen hem är det mörkt. Häromkvällen körde jag hem med ett stort norrsken framför mig på den annars mörka himlen. Väldigt vackert. Den här vintern har jag haft förmånen att se ganska många och jag tycker det är en häftig upplevelse varje gång.

Nu ska jag snart hosta mig i säng. Väldigt impopulärt bland mina fyrfota sängkamrater, kan jag meddela. Bara en utav dem har stått ut de senaste nätterna, den andra har legat en stund och sen blängt surt och istället lagt sig i soffan. Jag har en känsla av att de tycker att det är jag som borde ligga där istället.... Sötmojjarna mina.

1 kommentar:

Fru Månsson sa...

Nu håller jag på att läsa din blogg baklänges men jag hoppas verkligen du mår bättre idag, är ju 5 dagar sedan du skrev inlägget så det borde vara bättre. :-)
Kram