tisdag, april 22, 2014

Tisdag

Första dagen åter på jobbet kom att präglas av huvudvärk, det var ju inte riktigt välkommet. Redan vid niotiden imorse började jag känna av det. När M kom och hämtade mig (tidigt) vid 15-tiden kändes det som att jag skulle kräkas och han fick lov att köra försiktigt hem för att slippa behöva stanna vid vägkanten. Det var faktiskt ett tag sedan det blev så pass. En liten minicocktail av tabletter och drygt två timmar sömn senare så är det under kontroll, men jag känner fortfarande av det. Käkmusklerna är ömma så jag gissar att jag har identifierat boven i dramat (igen).

Och jag som tänkte jobba ikapp den där dryga timmen jag gick hem tidigt. Det får väl bli senare i veckan, på torsdag har jag tex inbokade möten fram till halv sju på kvällen så då blir det väl plus minus noll då istället.

Men ja, sicken höjdarstart på veckan. Verkligen. Det ska jag fira med tidigt sänggående och film med en stor kopp te som sällskap (förutom kattkollektivet då, låtsasmaken har dataspelskväll). Imorgon är en annan dag, som schlagersnubben sjöng.

Inga kommentarer: