torsdag, april 10, 2014

Prosit

Host och snörvel hemma, host och snörvel på jobbet. Såklart skulle det drabba mig också, trots intag av röd solhatt, c-vitamin och försök till bra sömn. Jag är inte sjuk, men lite snörvlig och om mornarna har halsen känts svullen och kliig. Och det har jag faktiskt inte alls tid till nu så det är bara att hänga i och låtsas som ingenting. Låtsasmaken gick tillbaka till jobbet idag, något tidigt,  och han med sina luftrör brukar drabbas värre än jag så förhoppningsvis ska det väl inte bli så farligt för min del.

Men trist är det. Och så känns det som att jag varit sjuk eller förkyld ovanligt mycket det senaste året. Jättekonstigt, jag vet inte riktigt vad det beror på. Vad har hänt med mitt immunförsvar?

Anyhoo...imorgon är det fredag och det brukar innebära ett lite lugnare kontor. Flera som jobbar hemifrån, färre möten inplanerade på kontoret och ett allmänt pre-helg-lugn. Enligt mig den bästa dagen att vara på plats; jag får tid och ro att beta av mycket och kan därmed känna mig lite nöjd före helgen. Jag hoppas det blir så även den här veckan.

Inga kommentarer: