söndag, april 20, 2014

Att ta vara på tiden...

En ledig dag kvar bara snart och det känns som att jag knappt gjort något vettigt alls under den här ledigheten. Nu är ju en poäng med ledighet att ta igen sig också, men jag hade ju lite mer än såhär planerat. Men ja, morgondagen återstår. Jag var på väg att börja städa idag men då ville M att vi skulle ta det imorgon så att han fick greja färdigt nåt datorprojekt han pysslat med i källaren i stort sett hela dagen. Så jag städade köket lite och gjorde vegetariska carnitas till middag, vilket blev väldigt uppskattat. En killer guacamole lyckades jag också med.

Igår var vi en sväng i stan i goda vänners lag. Vi överraskade bästa Simon på födelsedagen med tårta, pratade om livet (typ), allmänt strunt och spelade ett par omgångar settlers. Det var trevligt och att träffa vänner fanns ju faktiskt med på listan.

Många ljus blir det nuförtiden...

I övrigt har jag hmmmm... mest sett tv-serier, film, läst lite och tantlurat (också med på listan). Stigit upp tidigt i stort sett varje dag men alla mornar utom idag har det varit för kallt för frukostte på trappen. Idag klädde jag mig som en michelingubbe (inte riktigt) och gick ut ändå. Våren vill sig inte, men som grannen sa; det är egentligen tidigt än.

Så, ja, imorgon ska jag ordna allt det där andra. Vara duktig, ta vara på tiden osv. Ingen stress...

Inga kommentarer: