onsdag, april 02, 2014

Grinigt

Sicket flyt att låtsasmaken skulle råka vara på dåligt/hängigt humör precis samma kväll som mitt eget dåliga humör (som inleddes redan på måndagen) når sin kulmen... Jag har känt mig grinig och lättirriterad i stort sett hela veckan och idag skiftade det om lite till nån slags sur-ledsamhet. Vet inte riktigt varför. Säkert trötthet, hormoner eller nåt annat skit. Oavsett skulle jag helst behövt snälla klappar på håret idag. Men tur då att storkatten verkar ovanligt mycket i behov av mag-gos och liksom följt efter mig sedan jag kom hem.

Imorgon far jag iväg på tvådagarsutbildning med jobbet så då måste de här dystra minerna vara borta. Lite fokus vore bra förstås och aldrig kul att åka hemifrån lite halvgrinigt. Jag kan ju inte gärna ta med mig sötkatten till utbildningen (även om hon säkert skulle uppskatta äventyret).

Sen blir det helg. Då ska jag försöka vila lite mer än vad som fanns tid för förra helgen. Kanske är det tricket. Men något skojigt måste det ju bli. Jag får se vad jag kan tänkas hitta på.

Inga kommentarer: