söndag, juli 29, 2007

Sommaren fortsätter

Oj, det känns som att jag tappat bort bloggandet. Det är så många saker som jag tänkt att jag skulle blogga om, men så faller det iväg av olika anledningar. Men, nu är jag här igen.

Jag var hemma hos Anna igår kväll en sväng. Hon hade två ensamma kvällar så i fredags gick vi på stan och fikade en sväng och igår kväll åkte jag hem till henne och pratade strunt och böcker tills dess att hon skulle fara. Hon tog nattåget till Sthlm inatt, ska ha lite semester hos sin syster samt gå på Pride, tror jag. Lite avis är jag, hade varit skönt att komma iväg någonstans en sväng. Men det får bli en annan gång. Ikväll ska jag jobba istället. Men inte på min vanliga avdelning, vilket är lite skönt faktiskt.

Annars? Hm...jo umgicks med lillasyster ett par dagar. Hon var på besök hos en kompis och så fick jag låna henne lite. Hon är halvvägs till 15 och det märks. Känns som att hon ändrats en del bara på sista halvåret som vi inte setts något.
Ena dagen var vi alltså och bowlade; jag hon, Mattias och Beas kompis Lina. Sen blev det pizza och så Harry Potter på bio. Som var helt okej. Jag har ju inte sett någon innan eller läst nån bok, men hängde med skapligt ändå. Tjejerna var väldigt nöjda efteråt iaf vilket var det viktiga.
Dagen efter åkte Bea och jag själva till stan och umgicks. Jag handlade lite kläder åt henne, hon köpte lite smycken och så fick hon en del andra grejer, bla ett par prydnadsödlor som hon ville ha på väggen i sitt rum. Jag tror hon var nöjd efter dagen och det var väldigt trevligt. Nu har hon åkt hem igen och jag saknar henne. Kanske kanske skulle hon komma igen innan skolan börjar, men vi får se.

Fortfarande överhängande varma dagar här, med lite småskurar ibland. Men jag är nöjd, jag är ingen vurmare av tokvärme. Ligger aldrig i solen i hopp om en brun hud etc. Bara det är behagligt ute är jag nöjd, och det får gärna regna lite ibland.
Det jag märker mer av annars är att mörkret börjat komma tillbaka. Att det faktiskt blir lite mörkt om nätterna nu igen. Inte särskilt tidigt, men innan blev det inte mörkt alls. Det positiva är att vi kan rigga vår "utomhusbio" nu och se film i trädgården med projektor och ett lakan upphängt från balkongen. Det är mys det.

Kanske kommer vi iväg på Simpsons-filmen på bio i veckan också. Får se hur det blir, men det vore kul tror jag. Jag har lite lust på nåt socialt trevligt också, som typ kräftskiva eller spelkväll eller whatever. Trodde Ulrika skulle ordna det på sin semester... =)

Inga kommentarer: