tisdag, juli 10, 2007

Pride Umeå i tidningen

Läste gårdagens morgontidning idag till min morgongröt istället för att vara lite eljest... Blev väldigt besviken på rapporteringen från Pride i den stora tidningen, Västerbottenskuriren. Det fanns förvisso en artikel, men den låg under sporten och handlade enbart (och verkligen enbart) om det faktum att några från Björklöven (tror de var kanske 6-7 personer som högst) gick med i paraden. Ingen annan rapportering! Hur dåligt som helst.
Men, även om man kunde ana vår flagga på bilden i vk så var vi tydligt med på en bild (den föreställde i stort sett bara oss och vår flagga) i den mindre, rödare tidningen Folkbladet. De hade med en hel del bilder samt ett riktigt reportage (där visserligen Björklöven också nämndes) inne i tidningen. Good for you, folkbladet!

2 kommentarer:

Anonym sa...

För det var ju värsta snygga banderoll!!! Har faktiskt aldrig sett en snyggare! Är ni proffs eller? Kan man beställa?? Till nästa år. ;-)

Sara sa...

Hehe, självklart! Du kan få numret till "Anna & Uffes banderollverkstad" när du vill... Du får 2m Fliselin (min stavning) på köpet!