onsdag, juli 11, 2007

Studieval och nerdighet

Dagens i-landsproblem: jag kom in på alla tre kurserna jag sökte.. Jag hade hoppats att jag inte skulle göra det så att jag skulle slippa välja. Jag hinner nämligen inte läsa alla tre, det skulle bli lite väl mycket (motsv 150%) eftersom jag ska fortsätta jobba i samma takt som förut och samtidigt ha fortsatt hög hastighet i mitt fi-engagemang. Så nu måste jag välja. Knepisch.

Satt och slötittade på lite halvroliga filmer på youtube förut. Folk har verkligen lagt ner mycket tid på att planera, göra, musiklägga m.m World och Warcraft-filmer. Impressive! Karaktären man har kan ju en massa kul, så det finns en del möjligheter. Man kan berätta skämt, kasta slängkyssar, retas, dricka sig full på öl och inte minst dansa. Vilket är väl använt i filmer på youtube. Yes, jag är lite nerdig men jag tycker det var kul. Min karaktär kan bara dansa riverdance (vilket i vissa situationer är väldigt kul), men jag skulle vilja kunna dansa MC Hammer-dans också.. Ja, det är verkligen en hel värld WoW. Och ja, jag är fast. Läste idag om ett par som träffades via spelet, som idag bor ihop och som iscensatte ett bröllop mellan sina karaktärer i spelet... Koolt, tycker jag. Eller nerdigt. Vilket man vill.

Ikväll ska jag i vilket fall spela med lillebror, vilket ska bli kul.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det svårt att välja? Jag har också kommit in på det jag sökte men det är inte troligt att jag kommer att hinna eller orkar läsa allt! Lycka till med ditt val iallafall!

Anonym sa...

ja, ett trevligt problem liksom, att välja bland kurserna! :) Men grattis!