fredag, juli 06, 2007

Pride Umeå och lägesrapport

Lite orkeslös och less just nu, vilket märks på bloggandet antar jag. Har fått tillfällig fart nu i och med att det vankas Pride i Umeå imorgon. Jag trodde vi hade läget under kontroll med banderoller och annat, men så ringer de från rfsl ikväll kl 18 och säger att de kommit på att de glömt säga att de gärna vill att vi ska ha bokbord där imorgon. Från början skulle inte politiska partier (som Fi räknas som då och då) ha en sådan delaktighet så vi hade som inte räknat med det. Men nu hade det ändrats och då hade man glömt berätta det för just Fi. Bra.
Det är inte direkt så att vi har ett lager med flyers och annat som är kalrt att användas vid olika tillfällen. Så nu är det lite tomteverkstad här igen. Jag sitter och väntar på att Mattias ska ha layoutat knappar och flyers som jag slängt ihop text till på ett par timmar så att själva tillverkningen sen kan börja.

Annars vad har hänt? Tja, inte så väldigt mycket ändå. Jag fortsätter att försvinna bort i wow-världen (and I love it), Joakim har klippt av sig sitt långa hår (väldigt fint, men ovant att se), Smilla katt fyllde 7 i tisdags och solen har försvunnit från Västerbotten.
Jo, i tisdags var vi ute och åkte båt. Vi skulle följa med Mattias föräldrar och hans yngre storasyster med familj till Skeppsviks herrgård och äta lunchbuffé. Supergod om än något dyr mat, by the way. Hans syster skulle sedan bege sig hemåt Linköping igen efter ett par veckor här. Så då tog vi Mattias pappas lilla motorbåt allihop genom skärgården till Skeppsvik. En ganska kort men trivsam färd på kanske en kvart enkel resa.

Man skulle ha båt. Och motorcykel. Och Mini Cooper. Jo, iofs har Mattias en båt här, men utan motor och icke seglingsbar så det är inte så väldigt roligt ändå.

Inga kommentarer: