tisdag, maj 29, 2007

Dålig dag

Jag är inte på alldeles gott humör. Det började nog igår med eftermiddagens händelse och sen har det som hängt med. Det är trixigt på alla plan känns det som, privat, ideellt och jobbmässigt. Jag blir så less när saker inte fungerar som de ska, när jag måste lägga ner timmar på saker som borde ta under fem minuter i anspråk. Jag blir orolig och less på saker som händer som är utanför min kontroll, som jag inte kan påverka eller bestämma inte ska finnas/hända. Jag är less på all den brist på medmänsklighet som finns överallt just nu. Och att det känns som att människor bara väljer att inte se det. Jag är less på att bita ihop. Och jag är less på folk som gnäller =)

Det hela har idag mynnat ut i:

  • ett krossat glas (som inte bara gick sönder utan i tre miljoner bitar)
  • att inget har blivit gjort hemma vare sig ute eller inne eftersom jag i stort sett bott framför datorn (som funkar ibland iaf) och/eller med mobilen vid örat (yes, jag har handsfree)
  • att jag önskade att en saknad vän som jag inte hört av på väldigt länge inte skulle ha ringt mig idag eftersom jag bara kunde ge misslyckade svar på alla "hur är det..?" och "hur går det med...?"-frågor
  • att jag suckat och surat på minikissen för att hon valde att kräkas i vår säng och inte på golvet... jo, jag fick allt dåligt samvete och fick slita mig från datorn för lite uppmärksamhetsgos en stund
  • att jag skällt på en annan god vän och kallat honom bortskämd, för att han mår dåligt (!)

Hm, ja det sista hade jag lite lite fog för iaf. Tycker jag än. Och ja, han gillar mig fortfarande. Vem skulle inte det? =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mitt boktips för uppgivenhet:
Tommy Hellstens underbara bok "Ju mindre du gör desto mer får du gjort" Läs den!

Sara sa...

Aha, tack för det!