torsdag, maj 10, 2007

Att starta dagen med Eddie Izzard

I'm in love! Har spenderat alldeles för mycket tid framför Youtube idag. (Samtidigt som jag bakat tårta till årsmötet med Fi Umeå ikväll, of course.) Har tittat på en massa stand up- och intervjuklipp med Eddie Izzard. He's lovely. I would marry him in a second. Han verkar intelligent och klurig vilket jag gillar. Bygger delvis sin humor på verkliga förhållanden samtidigt som han blandar in påhittade historier som är så absurda att det faktiskt blir hysteriskt roligt. Och trots att han klär sig i "kvinnokläder" som bara blinda pensionärer skulle ta på sig så är han ofantligt attraktiv. Hur går det ihop? Hans charm är påfallande, helt enkelt.

Ja, precis vad jag behövde i vart fall. Har känt mig hängig, stressad och nojjig ett par dagar, så lite humor var inte fel. Rekommenderas varmt alltså. Ett speciellt roligt klipp rekommenderas till Ulrika samt andra som kan lite/har läst franska (och delar min humor, bör tilläggas).

Jag rekommenderar nog uteslutande roliga killar, jag är medveten om det. Men det finns tyvärr väldigt få riktigt roliga (kända) kvinnliga stand up-artister as I know of. Jo, Ellen DeGeneres är kul. Hon håller nog samma klass som Izzard, även om jag tycker att hon återanvänder för mycket av sitt material.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hur kul som helst ju! :D

Noterar f ö att karln har en mongolisk deel på sig. Den traditionella mongoliska folkdräkten, som bärs av både män och kvinnor. En sådan har jag också i garderoben. Fast den skall bäras med tygskärp.