måndag, maj 28, 2007

Mors dag

Jag hade en i stort sett mobil- och datorfri dag igår, och det var inte så dumt. Det blev en ganska händelserik dag trots allt. Jag vaknade på något slags husligt humör (ganska sent, strax före 11 tror jag), åt frukost på bron, läste igen lite tidningar och lyssnade på den crazy hackspett vi har i trädgården. Sen börjde det husliga, eller vad det nu var. Jag tog äntligen itu med ett par av de rabatter som finns i trädgården som inte alls har fått någon vård what so ever i vår. För att inte bara göra en sak hade jag självklart podsändingarna från Lantz i P1 (som jag numera alltid tycks missa) i öronen. Det tog betydligt längre tid att rensa än vad jag önskat, men det var rätt skönt ändå att ha händerna i jorden och bara andas lite ett tag. Få fokusera på något annat.

När jag ledsnat på det efter ett par timmar, tog jag tag i bilen, eller ja, Mattias bil, min står fortfarande avställd i brist på tid att byta bromsar och besiktiga den. Vi har lärt oss ganska bra att klara oss på en, även om det blir klurigt ibland och vi får kompromissa en hel del. Jag fick oväntad hjälp av tre klängiga kissar som tyckte bilen var som ett enda stort nöjesfält uppenbarligen...

Tanken var att vi skulle åka in till stan och tvätta den utvändigt också, men istället blev det ett besök hos svärföräldrarna och en hel massa kaos som sedan fortsatte en lång stund in på kvällen... Familjer är lite roliga på så vis, man vet aldrig vad som händer.

Mors dag firade jag inte annars på något sätt. Jo, jag skickade "mamma" till 72 900 och skänkte därmed 50 spänn till Röda korsets Rädda mammorna-kampanj som pågår till förmån för kvinnor i krig etc. Rekommenderar er alla att göra samma sak. Kampanjen pågår maj ut.

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst är det en bra kampanj, Röda korsets? My kind of morsdag!!