tisdag, oktober 24, 2017

Snöpremiär

Idag har jag betat av flera viktiga och bra möten på jobbet, det känns alltid bra. Dessutom blev det en timme av badminton med bästa Lil'sis direkt efter jobbet, så jag har inte legat på latsidan idag. Det känns bra, även om jag nu känner mig väldigt trött.

Badminton är kul och än roligare då vi är ganska jämnbra/-dåliga. Lite kan jag känna en stress över att inte hålla igång lika ihålligt som när vi tex simmar, men jag tror ändå att det är en helt okej träning. Men vi borde kanske börja värma upp oss lite, idag lyckades jag sträcka mig rätt fort på baksidan av låret, vilket gjorde ont i stort sett hela träningspasset sen. Dumt förstås.

Det är kul att variera sig lite, men nu har det blivit lite lite simning. Det ska vi väl råda bot på innan veckan är över. Jag betalar ju för mitt kort på simhallen så jag måste komma igång där igen, efter ett par veckors uppehåll.

Noel är ständigt inom sovhåll när jag är hemma, sötnosen
Det är skönt att känna sig lite duktig när jag sitter i soffan och slötittar på tv. Imorgon tänker jag jobba hemma då jag inte har några möten och då meterologerna varnar för snöoväder. Då känns det bra att slippa behöva ge sig ut på vägarna. Och så får jag hänga med katterna lite extra. Är vädret inte alldeles för busigt så tänkte jag försöka flexa nån timme på eftermiddagen och ta med dem ut. Jag har ännu inte tagit in gräsklippare och annat som inte hör vintern till, så det är väl hög tid då kanske. Och då kan de få hänga med. 

Och kanske se snö för första gången?

Inga kommentarer: