fredag, oktober 20, 2017

Friday baby!

Fredag kväll och jag har just placerat mig i sängen, eller snarare ovanpå (jag har inte lagt mig än), och kikar på röstningsprogrammet av Idol. Väldigt mycket karaoke, med några undantag, ikväll måste jag nog säga.

M kommer inte hem i helgen, men jag har ändå haft lite fredagsmys för mig själv. Jag har kommit på ett ganska bra sätt att ersätta pizza på ett kalorisnålare sätt och det gjorde jag ikväll.  Ingen stor mystik; jag byter degen mot ett mjukt tunnbröd. Jag har provat hönökaka (inte så kalorisnålt) och även tortilla-pizza-bröd tidigare men det här var nog bättre. Tomatsås, riven ost, babyspenat, lök, färska champinjoner, ananas och ädelost toppade jag brödet med ikväll som så ofta annars. Mucho gott! Och utan att passera mitt middags-kalori-mål med alltför mycket.

Till helgen önskar jag mig lite tjusig höstsol, sån som har synts utanför kontorsfönstret nu i veckan. Det vore skönt med lite D-vitamin och energi, det behövs efter en rätt intensiv mötesvecka. Nästa vecka ser kalendern nästan tvärtom ut. Bara tisdag är full av möten, i övrigt ser det ut som att jag kommer ha en massa tid över för det som bara blivit post-it-lappar den här veckan "i väntan på". Det blir bra det.

Nu ska jag strax fylla sängen med katter och somna till nåt lättsamt. Hoppas ni har en fin fredag!


Inga kommentarer: