söndag, oktober 29, 2017

Söndagsnöje

Jag som hade planerat att göra en massa kikärtsbiffar och dammsuga ikväll när M farit hem sitter istället i soffan framför tv:n alldeles färdig i huvudet. En överdos av friskluft är nog orsaken till det. Idag har vi täckt båten med hjälp av svärfar och det var inte direkt varmt och mysigt ute. Det blåste starka vindar vid havet och var alldeles fuktigt och jag blev hemskt kall om fötterna rätt fort.

Men nu är ställningen uppe och står stabilt på båten och det hela är täckt med en tjock presenning som inte lär lossna i första taget. Det tog lite längre än vi tänkte bara, vi fick med oss en skruvdragare som hade dåligt batteri och så var det inte helt enkelt att manövrera en gigantisk presenning i vinden. Skönt att det är klart.

Jag har lämnat M vid tåget och saknar honom redan. Eftersom han har gammkatterna inklusive Rosa som ska ha medicin varje dag så kan han inte var här längre än ett dygn, så det blev ovanligt kort den här helgen. Jag kom hem från stan för ett par timmar sedan, lagade mat, kokade fisk till kattfamiljen här och har sedan suttit i soffan bara. Very productive.

Nu ska jag ta en varm dusch och sen krypa ner tidigt i sängen och läsa lite nyheter och bloggar, förhoppningsvis omringad av en fiskdäst liten kattfamilj. Det är ju en dag imorgon också....

Inga kommentarer: