lördag, oktober 28, 2017

Lins som lins?

Jag har just bytt från endagslinser till 30-dagarslinser och funderar över om det inte egentligen är precis samma sak? Jag använde mina endags rätt oförsiktigt; jag sov med dem och hade dem inne flera dygn i rad, men bara för att det faktiskt funkade. Jag bytte dem mest för att jag tänkte att jag borde, inte för att de kändes tråkiga på något vis. Och det gick bra, mig veterligen har jag inte fått några bekymmer av det.

Nu har jag haft mina nya 30-dagars inne i ett par veckors tid och jag kan inte påstå att det känns särskilt annorlunda. Det som är annorlunda är att de 6 paren jag köpte kostade lika mycket som de 30 endags jag brukade beställa. 

Jag säger inte att det måste vara samma sak, men det måste vara fler än jag som funderat över det?

Samma lika?
Btw, dagens tips från mig (ni har säkert redan koll på det); om ni söker upp linstypen via prisjakt och går till webbutiken of your choice via den sidan så blir priset något helt annorlunda. Jag har testat med flera olika webbutiker och det stämmer varje gång. Det 6-pack jag köpte (jag har just nu samma syn på båda ögonen, smidigt värre) kostar 425:- om jag går direkt till hemsidan själv, men bara 172:- om jag går via prisjakt. Rätt stor skillnad. Det kanske funkar på fler produkter än linser?

Inga kommentarer: