söndag, april 02, 2017

Söndagsblues

Om förra helgen kändes lite långsam så har denna flugit fram. Det känns inte som att jag hann med att ha lördag ens. Nu spenderade jag förvisso merparten av den i en skrivsal, men ändå. Jag lämnade M vid tåget redan vid 15-tiden idag och det kändes bra tråkigt och ledsamt på nåt vis. 

Bye bye
En otäck bussolycka idag fick mitt hjärta att stanna nästan. Vi var hos svärföräldrarna på lunch när jag efter maten kollade om det fanns nån uppdatering om den bussolycka vi hört om på vägen dit. Jag läste "3 döda" och såg sen bilden som fick hjärtat att stoppa. Namnet på bussbolaget var samma som min lillebror arbetade för förut och som han brukar köra extra för under helgerna. Jag ringde direkt och när en kvinna svarade fick jag först nästan spel. Jag fattade inte att det var hans sambo men snabbt förstod jag att allt var okej. Inte för att jag önskar någon en sådan olycka men egoistiskt nog är jag otroligt lättad att min bror inte var med. 

Till nåt roligare då; veckan som gick spikade vi äntligen vår sommarresa och det känns fantastiskt skönt. Nu har vi verkligen nåt att se fram emot. Några sittplatsbiljetter återstår men resebyrån har dem under bevakning då de släpps. Sen är både resa och hotell klart. Och mamma verkar väldigt förväntansfull; hon har redan köpt ny resväska och bikini. Det känns kul och jag tror att vi kommer att få väldigt trevligt. Det känns väldigt bra att ha något att se fram emot!

Men än är det bara april, med en decimeter nysnö utanför huset och måndag imorgon. Yeay. /Söndagsblues

Inga kommentarer: