onsdag, april 26, 2017

Framgångar, tack!

Ett litet mål nådde jag idag i vart fall. Det kändes skojigt. Jag hade helt glömt att det var på gång. Så då fick jag klappa mig själv på axeln lite i vart fall:


Jag har en just startad pms-vecka, vilket jag sedan jag inledde mitt lilla projekt har lärt mig innebär att jag är hungrigare än annars. Inte bara sugen; hungrigare. Jobbigt som attan. Det i kombination med att jag har svårare för träningen under mens ger nästan två veckor av lägre prestation. Ska det behöva vara så? Dumt. Och orättvist.

Imorgon ska jag upp med tuppen och vara på däckverkstan klockan sju för att få mina beställda sommardäck pålagda. Jag som tidigare tyckte det var dumt att betala för däckbyte är verkligen nöjd med att ha gått över till däckhotell. Supersmidigt att få däcken kollade, tvättade, balanserade (vilket jag lärt mig sparar bränsle och därmed pengar) och förvarade utan att jag behöver göra mer än att dyka upp på bokad tid och dricka te i väntan på att nån annan gör jobbet. Klart smidigt. De ringde i mars och berättade att sommardäcken var snedslitna och behövde bytas och så bokade de in tid för att justera hjulinställningen. Det hade jag antagligen inte haft koll på själv.

Direkt efter det besöket ska jag över vägen och besiktiga Suzy. Stora årskollen. Jag hoppas att allt ska gå bra. Jag har kollat lampor och annat själv så det ska väl inte vara nåt uppenbart i vart fall. Jag tvättade henne dessutom igår men det är knappt att det syns idag. Så var det med det.

Suzy-dag imorgon alltså. Håll en tumme för att det är en nöjd Sara när allt är klart. Jag har presterat 10% viktminskning, då kan väl Suzy bjuda till lite?

Inga kommentarer: