tisdag, januari 31, 2017

Tisdag

Jag hoppas att jag bara är trött efter simningen tidigare idag, men jag känner mig lite vissen nu ikväll. Trött-ont i huvudet och plötsligt snuvig med ett tryck i bihålorna. Förhoppningsvis inget alltså, men jag kan ju ha blivit smittad av det som M hade förra veckan då han var hemma med feber och snuva. Vi får väl se. Oavsett har jag planerat att jobba hemma imorgon så då blir det en lugn dag iallafall.

Det känns annars väldigt skönt att ha kommit igång med simningen regelbundet. Idag kändes det lättare igen, inte sådär tungt som jag tyckte i början. Och det känns dessutom som att det går fortare att ta sig igenom de 1000 metrarna än för tre veckor sen. Jag är snart redo att utöka lite, med andra ord.

Jag har försökt se en del Oscarsnominerad film senaste veckan, jag har gått från 7 sedda till 12 åtminstone, men det är en lång lista totalt. Ikväll orkar jag inget engagemang utan det blir lite gamla "Big Fat Quiz of Everything" på youtube istället (tips f.ö till er som precis som jag gillar brittiska humorprogram).

Men till helgen blir det förhoppningsvis La La Land på bio!

Inga kommentarer: