söndag, januari 08, 2017

Ingen Golden Globe i år

Jag hade ju nånstans kommit överens med tanken att jag inte skulle se Golden Globe-galan live i år. Hade jag varit förutseende hade jag tagit ledigt även imorgon så att jag hade orkat vara uppe inatt, men det hade jag ju inte. Dessutom verkar inte möjlig svensk kanal visa det och jag iddes inte hålla på med vpn och leta legitima sidor som streamar med bra kvalité.

Men nu, ett par timmar före start, så känns beslutet betydligt tråkigare. Alla inför-artiklar som besudlar mitt fb-flöde gör mig nyfiken att se. Men så blir det ändå inte. Imorgon får jag istället försöka hålla mig ifrån vissa flöden och nyhetssidor för att undvika se alltför mycket resultat från galan. Det brukar gå lite sådär. 

Nu är inte GG-galan den största och mycket fokus är tv-serier men det brukar ändå vara en liten vägvisning om hur Oscargalans nomineringar kommer se ut. Den galan hoppas jag verkligen ska sändas på nån kanal jag kan se så att jag inte missar den då jag sett så många år i rad. Semester måndagen efter är som en stående punkt numera...

Inga kommentarer: