måndag, januari 16, 2017

Between Gilmore Girls

Så, ikväll såg jag då sista avsnittet av de gamla Gilmore Girls (2000). Lite vemodigt, som alltid, men samtidigt så hade jag de nya avsnitten, "10 år senare", att se fram emot. Och nu har jag sett ett av dem också. De är bara fyra till antalet men dubbelt så långa som de tidigare. Så en tredjedels säsong då egentligen? 
Inledningsvis kändes det väldigt trevande, lite som nån slags parodi på originalet. Och somliga karaktärer såg lite...märkliga ut. Men ja, när avsnittet var slut så kändes det ändå som att det skulle kunna bli något. Blir spännande att se om den blir upplockad som serie igen också eller om det tar slut där.


Nu då? Tja, jag vet inte riktigt. Jag har några kandidater på ny serie som passar för "binge-watching". Jag skulle nästan vilja ha The Crown osedd, men det är ju sent påtänkt. Förhoppningsvis kommer den nya säsongen snart.

Och så har jag sett två av tre Sherlock-avsnitt och helt utan den stora besvikelse som jag läst rubriker om innan. Inte kände jag att jag såg Sherlock-goes-007 heller, jag kunde faktiskt inte riktigt se det. Klart det är lite mer agentfokuserat, men det finns ju en förklaring till det?

2 kommentarer:

Iréne JB sa...

Har ju precis börjat titta på the Crown, och gillar den skarpt. Har inte sett de nya Sherlock än, så det känns skänt att höra att du gillar dem. Det var ju du som fick mej att blrja se dem. Lilla E och jag längtar efter säsong fyra an Fröken Frimans krig.

Sara sa...

Jag har faktiskt inte sett senaste säsongen av Fröken Frimans. Jag vet inte om den riktigt lyckades fastna på mig egentligen. The Crown slukade jag lite fort, jag skulle enkelt kunna se om den. Jag ville som framåt hela tiden så jag såg den lite fort. Jag är ju verkligen ingen rojalist men gillar ändå monarki ur ett historiskt perspektiv, det är en spännande värld och intressant att se hur nedmonteringen av den reella makten gått till.
Hursomhelst så var den välspelad och väldigt snygg!