onsdag, januari 11, 2017

Onsdag

Idag, i mitten av veckan, så stannade jag till då jag stod vid kopiatorn och väntade på utskrift och tänkte att det kändes rätt skönt att vara tillbaka igen. Som en känsla av tillfredsställelse ändå på något vis. Jag gillar ju att jobba och jag gillar mitt jobb. Och det kändes så där idag. Men det känns som att det är med ett lite annat utgångsläge på nåt vis. Jag hoppas att den känslan stannar kvar. Att jag fortsätter känna efter och tänka lite mer "ego". 

Jag har dessutom väldigt fina kollegor, flera har tittat in på rummet, kollat hur det är och pratat en stund om saker och ting, och liksom visat att de sett och att de bryr sig. Det är fint som sjuttsingen.

Pendlarvädret kunde dock ha varit bättre. Det kom slask från skyn, som i sidleds, och blåste kastvindar så att det var lite av en utmaning att hålla Suzy på vägen. Inte jättekul men det gick bra med anpassad hastighet. Vissa dagar känns avståndet till jobbet inte jättekul, då hade en bussresa i stan varit bättre. Men som tur är så inträffar den känslan ytterst sällan ändå. Nu ska jag krypa ner hos mina kattdamer i sängen, se på Gilmore Girls (sista original-säsongen!), dricka citron cupcake-te, och lyssna på hur vinden aggressivt hugger tag i huset. Inte katternas favoritväder, de tycker det är lite läskigt när det blåser såhär, men vi har det rätt mysigt här ändå.

Inga kommentarer: