torsdag, januari 19, 2017

Tantsimmaren är tillbaka!

Jag har äntligen kommit igång med simningen igen. Det känns väldigt bra. Det känns som att jag tappat formen en massa under de här veckorna (som innehållit jul och nyår och en massa godsaksätande). Jag fick ett uppehåll då jag blev sjuk i början av december och sen var jag ju som inte riktigt frisk förrän vid julledigheten. Både formmässigt och viktmässigt har det nog gått åt fanders. Och vips så var jag tillbaka i den obekväma känslan väl inne i simhallen igen.

Men nu är vi inne på andra veckan av simmande och jag tror och hoppas att det ska rulla på nu. I tisdags då vi sist var där var det hemskt trångt och inte så trivsamt som det kan vara, men jag hoppas att det är en bättre tid imorgon då vi ska dit. När det är trångt så spänner jag mig som lite märkligt så jag har haft känningar i ryggen sedan dess.

Tanken är att kombinera sim-dagarna med promenader på bandet igen. Och sluta slarva med maten igen. Få lite rutiner, äta frukost och framför allt äta vettigt på kvällarna och inte fuska för att jag är trött och det ska gå fort.

Jag är medveten om "vi-har-hört-den-förut"-nivån men strunt samma. Nu kör vi igen.

Inga kommentarer: