onsdag, april 20, 2011

Tv-seriemaniac

Och när vi ändå är på ämnet så har jag kikat på listorna över förnyade, troligen förnyade och nedlagda tv-serier som tv.com gjort. Och där finns en del intressanta nyheter bland de serier jag följer:

Fler säsonger av:
TBBT (ingen nyhet, minst tre säsonger dessutom), The Big C, Boardwalk Empire (som jag inte kommit mig för att börja se än), Bored to Death, Castle (inte heller sett än, men snart så...), Cougar Town (inte säker på att det var en bra sak dock), Dexter, Episodes (miniyeay!), Grey's Anatomy (fast de får gärna tänka på refrängen snart), HIMYM (två säsonger till minst), Hung (trodde jag faktiskt inte), Modern Family (yeay!!!), True Blood och The Walking Dead.

Nedlagda:
Big Love (ingen nyhet dock), Rescue Me (som jag tappade efter två säsonger men vill se klart) och Running Wilde (ingen höjdare).

Kanske, kanske inte:
Desperate Housewives (är det bara jag som fortfarande gillar den?), Nurse Jackie, Parenthood, United States of Tara, The Event (har inte sett klart första än men det blir nog ingen andra) samt Mr Sunshine (förnyas troligen inte heller, men jag vet inte om jag sörjer).

Inga kommentarer: