lördag, mars 03, 2018

Äntligen helg!

Så tröttheten håller lite grepp om mig fortfarande, men jag hade en väldigt behaglig "arbeta hemma"-dag i torsdags som gav lite välbehövlig återhämtning, trots att jag jobbade hela dagen. Men det var skönt att kunna sova lite längre på morgonen (även om jag tänkt att jag snarare skulle börja tidigt, men jag klockade in före halv åtta i vart fall), slippa köra och så var det väldigt lugnt och skönt, när jag väl kört ut vildingarna utomhus en sväng. Och jag fick sådär väldigt mycket gjort. Det var en fröjd att knyckla post-its på löpande band och pricka av saker på listan som jag velat få gjort sedan länge.

Den största lättnaden i veckan var ändå när lösningen på en trixig rekrytering kom. Jag tog en liten chansning som gick hem och det blev dessutom inte bara en sån där "good enough"-lösning utan kanske den bästa det kunde bli. Bara en sån sak. I och med det så släppte en stresspunkt i hjärnan, nästan fysiskt kännbar.

I helgen har jag flaggat för lite färre måsten och mycket softande, helst då tillsammans med M, som kom hem även den här helgen. Jag behöver det och förhoppningsvis fixar jag det utan dåligt samvete för allt jag egentligen borde göra. Flyttens slutdatum närmar sig med stormsteg och det är mycket som borde fixas med innan dess. Men det får ge sig, helt enkelt. Vi lär hursomhelst behöva försöka ta ut lite semester när det närmar sig ändå.

Helgens vila har dock börjat lite sådär med att jag vaknade före kl 6 och inte kunde somna om...

Inga kommentarer: