tisdag, mars 13, 2018

Tröttmössan på igen

Lite av en skräpdag som väntat idag på jobbet, men det vore än mer skräpigt att klaga egentligen. Maktgrejen är inte det som lockar mig till mitt yrke, men det är viktigt att vara medveten om att jag faktiskt är den med makten vid vissa tillfällen. Det ingår. Även då jag känner mig mer åt det maktlösa hållet.

Nu väntar två och en halv dag av utbildning i systemprojektet jag är en del av. Det är roligt men jag önskar att jag inte var så trött bara. Det går lite segt att lära sig ett nytt system, och att fylla det med data dessutom under tiden, om inte huvudet är med. Vår utbildare var tålmodig sist så det är han förhoppningsvis även den här gången. Jag stannade kvar lite senare idag för att göra klart februarilönerna helt så att jag kan släppa det imorgon. Och jag ska strax stänga ner till sleep-mode plus att jag har planerat att fara och simma före jobbet imorgon. Allt för att boosta huvudet lite. 

Bara diskmaskinen är klar så ska jag försöka få plats mellan de fiskstinna svansarna som placerat sig på tasslängds avstånd från varandra på sängen. Sov gott!

Inga kommentarer: