onsdag, mars 14, 2018

Fortsatta "goda vanor"

De äldre stammiskvinnorna på simhallen har börjat hälsa på mig på mornarna nu. Betyder det att jag är en i gänget nu? Som mysigt att simma på morgonen. Jag var förvisso hemskt trött idag och tog en kortare runda än vanligtvis, men jag gjorde det i vart fall. Det känns alltid väldigt bra. 

Jag fick definitivt en rumpspark att fortsätta träna och att kapa ner på fikat igen (det har av någon anledning blivit betydligt mer av den varan den sista tiden) när jag ställde mig på vågen i morse. Ett par kilo plus duger ju inte. Neråt ska det. Men jag har inte räknat kalorier på riktigt sedan före jul egentligen och träningen har ju gått lite si och så. Men nu är den igång igen så då ska jag försöka återuppta det andra också. 

Just räknandet och noterandet av maten i appen är så lätt att tappa. Det räcker med att jag äter ute eller nåt anant som är svårräknat så tappar jag lätt bort att lägga till resten av dagen också. När jag var som duktigast så hittade jag på saker att notera för det jag inte visste. Bara för att få in något. Så det går, jag får bara inte glömma. Idag har jag räknat, så då finns all anledning att fortsätta imorgon också.

Inga kommentarer: