torsdag, mars 15, 2018

Jag fick ett ryck

Idag har jag nästan impat på mig själv lite. Hade utbildning hela dagen (roligt, spännande men också väldigt mycket att ta in och komma ihåg på en gång) och lämnade så kontoret kring halv sju som först. Men jag har ändå hunnit städa av köket rätt så bra. Burit bort lådor, tömt kökssoffan på grejer, sorterat tidningar och post som har en förmåga att travas på köksbordet och torkat av lampa såväl som soffa och spis, plus lagt på en lite för grön löpare på bordet.

Om jag hinner hem skapligt imorgon och M inte hinner åka så tidigt från Sundsvall kanske jag hinner fixa skåpbytet jag planerat också. Det skulle vara skönt att pricka av. 

Idag tror jag att jag snudd på bara drevs av det dåliga samvetet jag har för att inte ha orkat mer tidigare i veckan. Men det känns riktigt bra just nu.

På utbildningen idag fick vi uppgifterna vi ska ha gjort själva till de sista två dagarna som äger rum i april. Vi insåg i projektgruppen att det antagligen inte lär räcka med två övertidskvällar som vi tänkt utan vi behöver lägga mer tid än så på det för att hinna. Det ligger som utanpå det vanliga arbetet och just nu är min kalender rätt full som den är, så det lär bli en del kvällsarbete framöver. Inte för att det egentligen gör något, jag gillar att jobba och det är som sagt ett kul projekt, jag lär mig verkligen nya saker. Men det är klart att andra saker i livet blir lite lidande. Som rea-spaning med Lil'sis som hon önskade idag. Det får bli till helgen istället.

Inga kommentarer: