onsdag, februari 28, 2018

Tröttmössa

Jag är så galet trött! Helgen som gick kändes det bitvis som att jag gick i sömnen. Hade på riktigt svårt att hålla uppe ögonen då jag satte mig ner. Men istället för att bara kapitulera och bestämma mig för att jag faktiskt behövde vila så körde jag på som planerat. Det är ju en del på gång nu inför flytten och så ville M att jag skulle följa med till sina föräldrar och hjälpa till med en grej. Det hade ju varit okej om jag åtminstone sovit ut, men jag vaknade tidigt ändå. Delvis pga ett tonårigt kattgäng i huset som vaknar innan solen gått upp och velodrom-springer över sängen tills gammkatta surar till och smäller till nån av dem i farten... Action, med andra ord.

Jag har förvisso jobbat rätt mycket sistone. Väldigt mycket möten efter varandra och en del kvällsarbete för att hinna med det som blir liggande då mötena tar upp dagarna. Plus en sen övertidskväll för att hinna med ett projekt jag och tre kollegor är med i, vilket är skitkul men som tar tid. Vi har redan en till likadan kväll inbokad nästa vecka. 

Men, jag tror inte att det är riktigt hela orsaken. Jag tror att jag har nåt skräp i kroppen som inte riktigt bryter ut. Jag har haft kli i halsen till och från och känt mig febrig, men aldrig direkt sjuk. Så det kanske är det. En kollega till mig verkar ha ungefär samma känsla, så det är väl nåt skräp på jobbet. Det har vabbats en väldig massa där det senaste.

Som sig bör i vabbruari.

Inga kommentarer: