tisdag, februari 20, 2018

Möten....

Ikväll är jag helt mör efter en heldag i möte. Jag sitter med i projektgruppen för införandet av ett nytt system till verksamheten och det är nu fullt igång. Det har varit mycket avtal- och regelprat igår och idag men idag fick vi till sist påbörja det praktiska arbetet i själva systemet. Det fortsätter imorgon och det känns riktigt kul. Inte minst när förbättringarna mot det befintliga redan syns tydligt, det är motiverande om något.

Men även om jag sitter i rätt mycket möten på jobbet så tar heldagar musten ur mig. Jag tror att det kanske jobbigaste är att sitta en hel dag. Jag har ju haft mitt skrivbord i ståläge i över ett år nu och det har verkligen blivit en vana att jobba stående. Det är bekvämt och det gör mig klart mer alert. 

Torsdag och fredag blir det än mer sittande då jag har bokat in ett antal medarbetarsamtal som ännu inte blivit av. Alla möten gör att annat blir lite lidande så egentligen skulle jag nog ha behövt en del arbetstid i helgen, men det är svårt nu när vi försökt få fart i förberedandet inför att M flyttar hem igen. Orkar jag får jag väl ta en jobbkväll istället.

Tur att jobbet är kul, det blir ju lite enklare på så vis...

Inga kommentarer: