fredag, februari 02, 2018

Morgonstund...

Det har varit oväder en bit söderut, i Västernorrland. Här har det blåst ganska kraftigt, speciellt här ute på kusten, men det har inte varit nåt direkt oväder. Men i Sundsvall var skolorna och bussarna inställda igår och M skickade bilder på snöiga fönster från hans lägenhet på andra våningen.

Det skulle ju dock ha gett med sig redan idag. Men på väg till jobbet i morse hörde jag på radion att alla tåg mellan Sundsvall och Umeå skulle vara inställda hela dagen. Lite senare bekräftade M att hans tåg ikväll blivit inställt men att han bokat om det till ett lunchtåg imorgon. Kortare helg, men ändå värt det.

Sen ställdes det också in och då trodde jag kanske att det ändå skulle bli den ensamhelg jag hade ställt in mig på sedan tidigare men så hittade han en buss han kunde ta istället. Yeay!

Mindre yeay; han kliver på bussen vid halv tre inatt och jag måste hämta honom vid busstationen klockan 6 imorgon bitti. Sweet, ingen sovmorgon här inte. Men en M som kommer hem och som lär vara lika trött som jag imorgon förmiddag så utsikterna för en hyfsat slö lördag ser ändå rätt goda ut.

Trevlig helg!

Inga kommentarer: