torsdag, februari 08, 2018

En sån där dag

Dagar då jobbet är sådär helt igenom roligt är ju det bästa! Idag var en sån dag. Det är annars lätt att känna det lite stressigt att vara iväg en heldag på något, eftersom annat tenderar att läggas på hög den dagen, men idag kändes det inte alls så. Jag verkligen tokgillar att få jobba med "mina" arbetsgrupper, att få vara med och utveckla och se dem utvecklas och bara bli allt bättre och effektivare. Personalfrågor, arbetsmiljöfrågor och att plocka fram arbetsglädjen i grupper är sånt jag går igång på. Så länge de är med på tåget och inte behöver puttas alldeles för mycket så är det bara skitkul. Att få vara den där lilla pusselbiten som bara sträcker fram verktygen och se saker hända. Och så var det idag när jag var iväg på planeringsdag med en grupp. Jag gick därifrån alldeles taggad och glad! Och jag tror inte jag var ensam om det.

Det är sånt där jag försöker notera lite mer; vad jag tycker ger allra mest i jobbet, vad jag känner mig bra på och i vilka moment jag tycker mig få mer energi än vad jag ger. Jag var förstås helt slut i huvudet efter nästan 8 timmar fokus, men det positiva överglänste det.

Noteringarna, även de motsatta dvs vad som känns mer åt det dränerande hållet, samlar jag på mig för att komma på vad jag vill bli när jag blir stor. För jag tror inte riktigt att jag är där än. Jag gillar mitt jobb och har inget emot att vara kvar där ett tag till, men den där rastlösa känslan och suget efter att få lära mig mer och växa mer, den har ökat rätt mycket det sista året. Vi får väl se vad det blir av det.


Inga kommentarer: