torsdag, mars 09, 2017

Dyra nyheter

I morse konstaterade jag suckandes framför spegeln att hårets ovilja att medverka mest troligt beror på att det behöver klippas. Samtidigt identifierades de nästintill genomskinliga ögonbrynen, men de har jag tid för åtgärd på i helgen. Så boka frisörtid står på listan och med hennes väntetid lär det bli april innan det blir av.

Sen just efter förmiddagsfikat ringde telefonen. Däckfirman som jag förvarar däcken hos lät meddela att mina sommardäck är nästan blankslitna, fast bara på halva däcken (insidan, eller hur det ska förklaras). Det innebär två saker; 1) jag behövde boka tid för hjulinställning eftersom däcken lutar inåt och slits snett och 2) jag behövde boka fyra nya sommardäck inför vårens skiftning.

Splendid. Men bra att veta nu ändå. Det här med däckhotell är verkligen supersmidigt, låta någon annan ha koll åt mig. Så nu har jag tid bokad för hjulinställning nästa vecka och fyra däck bokade. Men dyra nyheter den här dagen. Nu hoppas jag bara att Suzy går igenom besiktningen sen.

Inga kommentarer: