söndag, mars 19, 2017

Det var helgen det

Söndag kväll och som vanligt tycker jag att helgen flugit iväg. Det kändes inte som att vi riktigt hunnit ha helg tillsammans då jag såg M lämna Umeå med tåget tidigare ikväll. Kanske för att det varit en ganska fullbokad helg.

Han hade med sig en present som peppning till mitt "lilla projekt"; ett aktivitetetsarmband. Det var gulligt och lite skojigt. Jag har kopplat ihop den med min mobil och kan nu få koll på alla steg jag tar under dagen tex. Det blir spännande! Jag kan göra egna mål och få veta då jag uppnått dem osv.


Jag skulle potentiellt kunna bli en sån som kopplar ihop en massa fakta via mobil, armband, våg etc. Och detsamma gäller M som just gick all in och skaffade sig en apple watch. Men den var riktigt cool, måste jag säga. Han sa att han snudd på kände sig fånig då han visade upp sin QR-kod för tågbiljetterna på armbandet på tåget på väg hit i fredags, men tydligen hade inte konduktören reagerat så jag gissar att det inte var den första teknik-geeken som åkt med... En sån klocka kan ju typ allt annars, långt mycket mer än mitt armband. Utöver sånt som aktiviteter, puls, hur mycket du står på en dag etc så kan du kolla mejl, byta låt, svara på samtal osv. Men ja, lite för dyr för att jag skulle slå till. Åtminstone än så länge.

I övrigt så har vi varit iväg en hel del. Vi var med M:s föräldrar på Avion igår för att fixa till med svärmors mobil och abonnemang och då passade vi på att både fika och sen äta lunch på stan tillsammans. Sen följde Lil'sis och finhunden Solo med oss hem och medan M och svärfar snickrade i lillhuset så gick vi tre på en promenad i det fina vädret.


På kvällen såg vi bio, Logan (2017), vilken jag tänkte skriva om sen, och idag har vi varit iväg med återvinning och haft årsmöte med avloppsföreningen. Sånt kul sysslar vi med på landsbygden... 

Så nu sitter jag nyduschad och trött på sängen framför tv:n med två snarkande kattor och väntar på att tvätten ska bli klar så att jag kan hänga den och lägga mig sen. Saknar M lite och funderar över hur veckan ser ut (jag har inte helt koll, vilket borde betyda att helgen varit bra ändå).

Hoppas att också ni haft en bra helg! Låt oss hoppas på lite vårsol och snösmältning till veckan, inte sant?

Inga kommentarer: