lördag, mars 25, 2017

Inget är som lite kvällsmatte

Jag kan meddela för den som för anteckningar att jag har städat idag. Jag skulle behöva ta tag i en garderob-situation också och skura av badrumsgolvet, vilket jag inte iddes idag. Men det finns det väl tid för imorgon.

Ikväll har jag sett klart de sista tre avsnitten av Marcella (Netflix), mest faktiskt för att ha sett klart. Det är flera veckor sedan jag såg de första och jag fastnade aldrig riktigt i den. De första avsnitten var riktigt spännande men sen avtog det, på nåt vis. Jag vet inte om det blev för många personer och trådar kanske, det blev lite rörigt. Trots Hans Rosenfeldt som manusförfattare så blev det aldrig riktigt "Bron-nivå" på det. Eller så var jag bara lite för ofokuserad.

I övrigt har kvällen erbjudit lite matte  form av uträknande priser och tider för två alternativa ressätt i sommar på vår utlandsresa som jag ska bjuda med mamma på. Då resmålet ännu är hemligt för henne så kan jag inte säga så mycket, men vi måste bestämma oss den kommande veckan om vi ska åka tåg som riktiga tågluffare eller göra en riktig roadtrip med hyrbil ut i Europa. Det finns för- och nackdelar med båda och vilket vi än väljer lär det bli en dryg vecka iväg för att få ordentligt med tid på resmålet. Men jag hoppas att någon annan i resegänget tar beslutet, jag är ju inte direkt känd för att vara bra på sånt när det kommer till saker som rör mig själv (professionellt är det dock inga problem, märkligt nog).

Bästa kombinationen?

Inga kommentarer: