tisdag, mars 21, 2017

Vintern håller greppet

Sitter i soffan framför nyheterna och eftersvettas efter att lite motigt ha tampats med gåbandet i 45 minuter. Motigt för att jag var ganska trött ikväll och protesterna från mina besvansade "flatmates" protesterade mer än vanligt då jag drog fram bandet. De gäspade och visade tydligt att de hellre ville att vi skulle lägga oss istället. Men nu sitter jag här och är ganska nöjd ändå, trots att svetten i ansiktet svider i mitt alldeles för torra vårvinter-ansikte.

På vägen till jobbet i morse hörde jag på nyheterna att det väntades en decimeter snö längst med vår kust under eftermiddagen och kvällen så jag packade ihop min arbetsdator och lite papper ganska tidigt idag och for och mötte upp Lil'sis vid badhuset. Efter att vi simmat idag så tog vi oss för första gången lite tid att kolla igenom och testa resten av badhuset, inte bara 50-metersbassängen. Jag såg genom fönstren att det inte snöade än så jag unnade mig lite roligt med min fina syster. Det var ganska lite folk så vi gick all in och testade vågmaskinen, båda rutschkanorna och flöt runt i strömt vatten. Det var väldigt roligt, och inte alldeles lätt att springa upp i trapporna till kanorna efter att ha simmat 1200 meter... Men ett kul avbrott i det annars motionsinriktade fokus som är just nu.

Sen hann dock snön börja komma. Men jag tog det lugnt hem och kom hem i ett stycke. Imorgon stannar jag nog hemma och jobbar så jag slipper fara ut om det fortsätter med snöovädret. Det ska väl lugna sig under dagen imorgon, men å andra sidan har jag inga möten och tog som sagt arbetsmaterial med mig hem så jag kan sitta i lugn och ro i min kökssoffa och få lite saker gjorda. Det var flera veckor sedan jag gjorde det, så det är väl på tiden. Det brukar visa sig effektivt.

Och så kanske jag kan byta en del av tiden på bandet mot en promenad ute, om bara vädret  tillåter.

1 kommentar:

Anna Eriksson sa...

Vår på bloggen? Snyggt!