lördag, februari 18, 2012

Den andra sidan (?) av Sara

Ikväll har jag nerdat mig lite. Eller ganska mycket. Och jag förberedde mig dessutom genom att nerda lite till och kolla på bossfighter på youtube före själva nerderiet. Blev inbjuden till ett annat guilds raidrun ikväll och fick gå offtank på tre av fem bossar (övriga kräver bara en tank). Det var kul! Gjorde bara ett par tabbar och det var mest för att jag blev lite nervös för att just tabba mig när jag fått följa med en okänd grupp på raid. Eller ja, M var också med, det var han som lärde känna dem förra veckan och som tipsade dem om mig när de hade ont om tanks.

Nu vet kanske ingen som läser vad jag pratar om, men det är WoW jag så intressant återberättar alltså... Anyway, det var kul att få lite utmaning i spelet igen, har saknat det ett tag nu. Det blev en viss flykt från spelet när Star Wars MMO kom ut. Det börjar väl sakta komma tillbaka folk igen, men fortfarande saknar jag en del onlinevänner som jag sällan pratar med längre. Jag gillar den där parallella världen med de parallella vännerna, jag tror att jag gillar den jag får lov att vara där helt enkelt. Det är så mycket ytliga saker som blir oviktiga. Och det är rätt skönt ibland.

Nyfikna på hur det är? Här är en guide till första bossen, Morchock, en ganska simpel boss, förklarad och guidad igenom av charmiga Fatboss (det gick dock betydligt bättre för oss i slutet...):



Inga kommentarer: