söndag, maj 25, 2014

Lördagen i bilder

Det är ju alldeles för lite bilder i den här bloggen numera, det är väl ett som är säkert. Så jag tänkte passa på att bildbomba den lite med bilder från gårdagen som ju visade sig på sin bästa sida med väder och allt.


Båten fick komma ur sitt vintertäcke och se solljuset igen. Vissa lärdomar av hur vi sätter presenningen har vi allt fått men i det stora hela så höll det hela väldigt bra, till och med den provisoriska hemmasnickrade ställningen som sattes uppepå båten.


Och medan rengöringsmedlet gjorde sitt tog vi oss en promenad till den intilliggande campingen i Sikeå. Inte så stor, men med viss charm måste jag säga. Vad sägs om busshållplatsen? Hur den faktiskt funkar vet jag inte riktigt, men den gamla telefonen fick åtminstone mig att tänka att batmobilen lurar i närområdet nånstans...


Och utsikten från säsongscampingen (husvagnar etc som står hela säsongen) var det inte nåt fel på heller. Och redan var det full aktivitet på campingen, ett flertal gäster höll på att sätta upp altaner (!), staket och annat kvasi-sommarstugigt. "Nästan så jag ser charmen", sa M och möttes av en bekymmersrynka i mitt ansikte.


Men så dök "Lady in Red" upp och jag såg plötsligt charmen också. Jag gick inte nära nog för att bedöma komforten i att bo i en gammal buss, men nog ser det rätt spännande ut?
Men nä, vi har ett hus som renoveras och en båt som tar en hel del tid, jag tror vi nöjer oss så för ett tag.


På vägen hem stannade vi till hos svägerskan och hälsade på hennes får. Lil'sis blev genast populär och fick lov att stå såhär (fast med en hand på varsitt får) en bra stund. Riktigt kelvänliga var de. Och ursöta! Jag kan nog hellre tänka mig nåt sånt här än en husvagn. Nån gång senare i livet. (Och om nån nu undrar; nej de här fåren äts inte upp, de finns till för sig själva, så att säga.)

Inga kommentarer: